16. december 2015

Julefrokost i Kreds 56

Årets julefrokost blev traditionen tro afholdt den sidste lørdag i november.

Festudvalget lagde planer og fordelte opgaver så alle havde lidt at se til.

Maden ville vi år have fra en slagter i Vordingborg og menuen var den traditionelle julefrokostmenu.

Kl. 16.30 gik festudvalget samt et par mænd i gang med at flytte borde rundt, så alle 30 deltagere kunne få en siddeplads. Claus forsøgte efter bedste evne at få dugene på plads, og med lidt hjælp lykkedes det. Så skulle der dækkes bord så alt var på plads til kl. 17.30 hvor deltagerne mødte op.

Maden blev leveret til tiden på P-pladsen og Claus sørgede for at hente det ned til klubhuset.

Da gæsterne var ankommet kunne vi sætte os til bords,
Gunner gav den første øl og snapsen stod på bordet.
Maden var lækker og alle gik til den.
Der var to mandelgaver, som Susanne havde doneret, den ene mandel blev fundet af Sara, men det kneb med den anden.
Da der ikke var flere der kunne spise mere, fik Elias årets eneste mulighed for en ”hvid løgn”, så han kunne få den anden mandelgave.

Opvasken skulle jo fordeles og der sad et par mænd og gemte sig(Tommy og Bjarne), de havde, de foregående år fået æren af opvasken, og jeg tror at de tænkte at der nok var andre som gerne ville træde til. Ann havde sørget for at sætte bogstaver under stolene. Og efter hendes finurlige system blev der trukket tre kvinder ud til at tage opvasken. Der blev vasket op og talt en masse i køkkenet den aften :-)

Det Amerikanske lotteri var amputeret til kun to farver, men spændingen var ikke mindre ind til Sara gik i gang med at hente gaver hjem. Der blev pakket op og alle de fine ting som Janni havde sørget for at indkøbe kunne beundres.

Hanne havde i år ikke brug for tæpper til at holde trækken væk, da de nye vinduer var tætte så vi alle kunne holde varmen.

Resten af aftenen blev der talt om alt mellem himmel og jord, skålet og hygget. omkring midnat var det tid til at komme hjem, og igen i år var der ikke meget der skulle ryddes op efterfølgende.

Tak til alle jer der deltog, en hyggelig aften hvor hygge og samvær var i højsædet.

God jul og godt nytår

Charlotte
 
Se indbydelsen her >>klik her Se billeder fra festen >>klik her