01. juni 2009

Så er vi ved at nærme os forårets sidste træningsdag d. 20/6 og der vil traditionen tro være noget andet end den almindelige træning.
I år er det så en "køreprøve" som alle har en chance for at vinde selv den lille hvalp på 8 uger for samarbejde går forud for rigtig øvelse.
Så er der kun tilbage at der hænger tilmeldingsskema i klubhuset.

 
 
Med Venlig Hilsen
 
Tur & Festudvalget
 

Puha så sidder man ved tasterne igen :-)                                                                                                                         22. juni 2009
 
Efter en veloverstået køreprøve som var afslutningen på forårssæsonen ´09 vil jeg gerne skrive et par ord om arrangementet.
 
Desværre startede morgenen med en besked om at vores udvalgte dommer måtte aflyse af privat årsag. Så inden dagen egentlig var startet skulle hjernen ligges i blød og ny dommer skulle findes.
Heldigvis kom en af vores rutinerede hundeføre/tidl. træner os til undsætning - og tak for det Kim.
 
Vi havde valgt at bruge dagen på en køreprøve som vi var blevet foreslået af vores BHU. Det gik super godt og alle fik en oplevelse med hjem. Dommeren var hård, men dog retfærdig :-)
Yngste hund der deltog var Bondo på 10 uger og den ældste var 8½ år, begge hunde klarede sig flot trods alderen.
 
Prøven var afpasset til alderen og derfor kunne alle være med. Det lod til at både hunde og førere hyggede sig, trods blæsten.
 
Til dem der vandt, endnu engang tillykke. Til jer andre, vi afholder det nok igen en anden god gang ;-)
 
God sommer og tak for denne gang.
 
Festudvalget

Lidt billeder fra dagen,
Billederne er taget af : Janni Christoffersen, Charlotte Heltved og Simon T. Larsen.