30. juni 2018 Sommerfest i kredsen.

Det var en varm og dejlig sommerdag og Kreds 56 skulle have afslutning på forårs sæsonen.

En af de traditioner der afholdes i kredsen er sommerfesten, vi griller, leger og fortæller røverhistorier om sæsonen der er gået.

Dette år var specielt da vi skulle sige farvel til 2 faste støtter i kredsen som havde valgt at gå på pension fra deres faste hverv i kredsen.

15 glade mennesker mødte op kl. 17.00, bordet var dækket og Bjarne sørgede for at grillen var tændt. Kødet blev grillet under kyndig vejledning af div. mænd som nok alle havde en god idé om hvordan den ko skulle ordnes.

Kate havde kreeret en fantastisk kage til kaffen, som for eftertiden er døbt Kates kongekage.

Mens kaffen blev brygget var det tid til at sige et par bevingede ord til og om Hanne og Gunner, som efter 36 år havde valgt at gå på pension. Bjarne og Charlotte holdt tale og Kredsen havde indkøbt en statuette med gravering, en buket blomster og en kurv med gode sager de kunne hygge sig med.

Efter dette havde Jeannette sørget for en quiz, med 15 “meget svære” spørgsmål som skabte diskussion om nu også svarene var korrekte 😀 ingen løb med sejren men morskaben var i top.

Så skulle der spise kage og drikkes kaffe, nogen ville have kaffe med lidt ekstra i og andre nøjedes med den sort, jeg tror at alle parter var glade for deres helt egen smagsvariant.

Det var ved at være tid til at komme lidt på græs. Poul ville spille rundbold, men det har vi (læs Lisbeth) nedlagt forbud mod, efter et brækket ben for et par somre siden. Det blev til en omgang kongespil og alle kaste- og afledningsteknikker blev afprøvet uden det store held.
Vindere blev dog fundet inden det blev mørkt.

Resten af aftenen gik med hygge og masser af grin. Kl. ca. 24 gik de sidste hjem og der blev ryddet op i klubhuset.

En fantastisk hyggelig aften, tak til alle som deltog.
/Charlotte
Lidt billeder fra en rigtig hyggelig dag/aften i kredsen